لوله بازکنی جاجرود09359094420تخلیه چاه جاجرودارزان شبانه روزی

زمان مطالعه: 26 دقیقه

لوله بازکنی جاجرود09101373162ارزان شبانه روزی

چاه بازکن ولوله بازکنی جاجرود

لوله بازکنی . شبانه روزی فوری . لوله بازکنی ارزان کمتر از نرخ اتحادیه . تسویه بعد انجام کار  100% تضمینی . لوله بازکن سیار 20 دقیقه ای  چاه بازکنی جاجرود

بازکردن و رفع گرفتگی لوله ارزان تر از همه جا با پایین ترین نرخ و پایین ترین قیمت

ارائه سرویس لوله بازکنی و چاه بازکنی در سراسر جاجرود در کمتر از 20 دقیقه توسط نیروی کار مجرب که در کار خود حرفه ای هستند.سرویسدهی فوری در تمام نقاط جاجرود به صورت 24 ساعته توسط نیروی مستقر در محل شما.

کمتر از تعرفه اتحادیه لوله بازکنی ارزان
100% ضمانت باز شدن پرداخت بشرط رفع گرفتگی
بدون اسید و کثیف کاری رفع گرفتگی توالت ایرانی و فرنگی
20 دقیقه ای سراسر تهران لوله بازکنی شبانه روزی
تسویه بعد از انجام کار چاه بازکنی سیار
فنر های مجزا برای توالت و آشپزخانه رعایت کامل بهداشت

 

لوله بازکنی باکمترین کثیف کاری

 این مشکل، می تواند باعث کثیف کاری زیادی شود و از این رو، بسیاری از افراد از آن وحشت دارند.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، ابزارها و دستگاه های جدیدی برای لوله بازکنی وجود دارند که باعث کثیف کاری بسیار کمتری می شوند.

از این ابزارها و دستگاه های جدید استفاده می کند و با بهره گیری از سرویسکاران مجرب، لوله بازکنی را با کمترین حد کثیف کاری انجام می دهد.

لوله بازکنی جاجرود

گرفتگی لوله فاضلاب، مشکلی است که ممکن است برای هر ساختمانی اتفاق بیفتد. این مشکل، می تواند در هر قسمت از ساختمان، از جمله آشپزخانه، توالت، حمام، پارکینگ و … رخ دهد.

لوله بازکنی 724جاجرود، خدمات لوله بازکنی را برای انواع گرفتگی لوله فاضلاب ارائه می دهد.

این شرکت، از تجهیزات و دستگاه های پیشرفته به روز دنیا برای رفع گرفتگی لوله استفاده می کند و خدمات خود را با بالاترین کیفیت و تضمین ارائه می دهد.

 

 چاه های فاضلاب، محلی برای جمع آوری و دفع فاضلاب هستند.

با گذشت زمان، رسوبات و مواد زائد می توانند در کف چاه فاضلاب تجمع پیدا کنند و باعث گرفتگی چاه شوند.

برای رفع گرفتگی چاه فاضلاب و لوله های فاضلاب، می توان از روش های مختلفی استفاده کرد. برخی از روش های متداول عبارتند از:

  • استفاده از پمپ لجن کش: پمپ های لجن کش، می توانند رسوبات و مواد زائد را از کف چاه فاضلاب خارج کنند.
  • استفاده از مواد شیمیایی: مواد شیمیایی خاصی وجود دارند که می توانند گرفتگی لوله ها را رفع کنند.
  • استفاده دستگاه های فنر برقی: دستگاه های فنر برقی، می توانند به داخل لوله فرستاده شوند و گرفتگی را از بین ببرند.

لوله بازکنی با دستگاه دربومهن

فنر زنی

مؤثرترین و بهترین روش برای لوله بازکنی و رفع گرفتگی لوله‌های فاضلاب، استفاده از فنر لوله‌بازکنی است. فنر توانایی رفع هر نوع گرفتگی را دارد.

البته برای هر کاری باید از فنر مناسب آن استفاده کرد. چهار نوع فنر داریم با ده‌ها نوع سرمته‌ای که به سر فنرها متصل می‌شوند و فنرها و سرمته‌ای‌ها نیز هر کدام در اندازه‌های مختلف وجود دارند. فنرها با دستگاه ژنراتور برقی به چرخش درآمده و چندین مدل دستگاه ژنراتور برقی وجود دارد که هر کدام قدرتی متفاوت با دیگری دارند.

با توجه به مطالب فوق واضح است که فنر زنی، کاری کاملاً تخصصی است و باید متخصص لوله‌بازکنی با توجه به نوع گرفتگی و پس از علت‌یابی در باره نوع و اندازه فنر تصمیم‌گیری کند. گاهی نیز باید  سرمته‌ای خاصی را به کار گیرد تا بتواند لوله را بازکند. قدرت دستگاه نیز براساس اندازه لوله، نوع گرفتگی و مواردی از این دست تعیین می‌شود.

 

تراکم هوا وپمپ باد درلوله بازکنی جاجرود

 

 

 

در تراکم هوا، هوای متراکم وارد لوله شده، فشار هوا باعث حرکت موادی می‌شود که در لوله‌ها باعث گرفتگی شده‌اند.

معمولاً در سیستم‌های فاضلاب قدیمی که پیچ و هم زیادی دارند، و بخصوص زمانی که گرفتگی به علت انباشت مواد در زانویی‌ها و شترگلویی‌ها است، امکان استفاده از فنر وجود ندارد. زیرا هر اندازه هم که فنر انعطاف‌پذیر باشد، نمی‌تواند در این سیستم‌های فاضلاب به باز کردن گرفتگی‌های موجود در زانویی‌ها و شترگلویی‌ها کمک کند.

در این موارد از روش تراکم هوا استفاده می‌شود.

.

نحوه استفاده از تراکم هوای خانگی

هنگام استفاده از دستگاه تراکم هوا، باید تمامی ورودی‌های فاضلاب، به غیر از ورودی‌ای که گرفته است، باید مسدود شود تا هم قدرت هوای متراکم به هدر نرود و بهتر عمل کند و هم اینکه بعد از باز شدن گرفتگی، فضولات موجود در سیستم فاضلاب به همراه هوای متراکم از آن به بیرون نپاشد و باعث آلودگی محیط نشود.

با تلمبه زدن مخزن دستگاه تراکم هوای دستی را از هوای متراکم پر کنید.

سر لوله دستگاه تراکم هوا را درون لوله فاضلاب قرار دهید.

با باز کردن شیر دستگاه تراکم هوا، هوای متراکم را وارد لوله کنید.

این کار را چند بار تکرار کنید تا لوله باز شود

 

نحوه استفاده از تراکم هوای برقی

دستگاه تراکم هوای برقی، در انواع و با قدرت‌های متفاوت وجود دارد. فقط یک لوله‌بازکن حرفه‌ای و متخصص می‌تواند از آن استفاده کند.

این دستگاه برای رفع گرفتگی در سیستم‌های فاضلاب پر پیچ و خم مانند سیستم‌های فاضلاب قدیمی کاربرد دارد.

دستگاه تراکم هوای برقی مخزنی دارد که با پمپی برقی پر از هوای متراکم می‌شود. فشار هوای داخل مخزن قابل تنظیم است و باید براساس سیستم فاضلاب و نوع گرفتگی تنظیم شود. این تنظیمات و تشخیص فشار هوای مناسب فقط از یک لوله‌بازکن حرفه‌ای و با تجربه ساخته ساخته است.

پیش از استفاده از دستگاه تراکم هوا، لوله‌بازکن تمامی ورودی‌های دیگر سیستم فاضلاب را مسدود می‌کند تا هوا از آن خارج نشود و قدرت هوای متراکم به هدر نرود و هم اینکه پس از رفع گرفتگی، فضولات موجود در سیستم فاضلاب با هوای متراکم از آن خروجی‌ها به بیرون نپاشند و باعث آلودگی محیط نشوند.

لوله دستگاه تراکم هوا را وارد لوله فاضلاب کرده و شیر آن را باز می‌کند تا هوای متراکم فضولات موجود در سیستم فاضلاب را به حرکت درآورده و گرفتگی را برطرف کند

در چه مواردی از تراکم هوا استفاده نکنیم؟

هرچند روش تراکم هوا روشی قدرتمند در برطرف کردن گرفتگی لوله‌هاست، اما در مواردی نیز می‌تواند منجر به وخیم‌تر شدن اوضاع شود. زیرا می‌تواند توده‌های موجود در سیستم فاضلاب را متراکم‌تر، سخت‌تر و محکم‌تر کند.

در صورتی که گرفتگی ناشی از مصالح ساختمانی مانند گچ، سیمان، خاک و … باشد، ممکن است استفاده از تراکم هوا منجر به کوبیده شدن این مواد، متراکم‌تر شدن و درنتیجه سفت‌تر شدن آن‌ها شود و کار باز کردن لوله با روش‌های دیگر را نیز با مشکلات جدی مواجه کند.

پیشنهادات پایانی

در صورتی که می‌خواهید از روش‌های خانگی استفاده کنید، در اولین قدم از محلول‌هایی که در صفحه روش‌های خانگی توضیح داده‌ایم استفاده کنید.

در صورتی که این روش‌ها پاسخ‌گوی شما نبودند، از فنر دستی استفاده کنید.

قبل از هر اقدامی برای استفاده از دستگاه تراکم هوای خانگی، کمک گرفتن از یک متخصص لوله‌بازکنی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. با کلیک روی این لینک می‌توانید از متخصصان لوله بازکنی شرکت لوله‌بازکنی جاجرود کمک بگیرید.

معرفی انواع فنر

دو نوع فنر دستی و الکتریکی در بازار موجود است که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. به طور معمول از فنر دستی برای گرفتگی جزئی و از فنر برقی برای رفع گرفتگی های حاد استفاده می شود.

فنر دستی یک فنر باریک و طویل به اندازه ۱۰۰ سانتی متر و از جنس فولاد است. شما برای باز کردن گرفتگی های معمولی خودتان می توانید از فنر دستی استفاد کنید.

فنر برقی با نیروی برق کار می کند و مانند یک مته پرقدرت می تواند فنر را با فشار بالا وارد لوله کند. زمانی که فنر دستی با نیروی دست جواب نمی دهد بهتر است برای رفع گرفتگی لوله ها از فنر برقی استفاده کنید.

فنر برقی برای عمق های بالای ده متر استفاده می شود و نحوه کار کردن با فنر برقی تنها توسط افراد متخصص جایز است. نیروی مورد نیاز برای راه‌اندازی و چرخش فنر به وسیله موتور متصل به برق آن ایجاد می‌شود و معمولاً سر فنر با توجه به نوع و میزان گرفتگی عوض می‌شود و متناسب با آن می‌توان از سر فنرهای متفاوتی استفاده نمود.

در واقع، فنر لوله بازکنی دستگاهی است که باز کردن گرفتگی لوله‌ها با آن به سادگی و در مدت زمان کوتاهی انجام می‌شود. روند استفاده از فنر بستگی به نوع فنر دارد. در بیشتر مواقع از فنر لوله بازکنی به منظور باز کردن توالت‌های ایرانی، ظرفشویی و لوله ساختمانی استفاده می‌شود، معمولاً در مورد توات فرنگی بهتر است از دستگاه تراکم هوا و یا فنرهای مخصوص توالت فرنگی استفاده شود تا جداره آن آسیب نبیند.

مزایای دستگاه لوله بازکنی

حجم کمی دارد و قابل حمل است و به راحتی می توان آن را جابجا کرد.

تامین نیرو از برق شهری است.

گرفتگی های عمیق و سخت را باز می کند و سرفنرهای مختلفی دارد و با انواع لوله و درب چاه ها می تواند نفوذ کرده و گرفتگی را رفع می کند.

یک فضای جداگانه برای حفاظت ازفنر دارد و فنر را درون خود جمع می کند.

سرعت بالایی برای باز کردن گرفتگی های سخت دارد.

برای انواع شرکت های لوله باز کنی مناسب است.

با فنر لوله بازکن چه نوع گرفتگی هایی باز می‌شوند؟

می دانیم که بهترین دستگاه لوله بازکنی همین فنر لوله بازکن است. علت هم این است که از این دستگاه برای رفع هر نوع گرفتگی لوله فاضلاب استفاده می شود. از این روی ما می خواهیم برخی از انواع گرفتگی های قابل رفع با این دستگاه را به شما معرفی کنیم.

– باز کردن و رفع گرفتگی توالت ایرانی و توالت فرنگی
– از بین بردن گرفتگی کفشور پارکینگ و حیاط
– باز کردن گرفتگی کفشور حمام و سرویس بهداشتی
– رفع گرفتگی سیفون توالت و کفشور

لوله بازکنی توالت ایرانی درجاجرود

رفع گرفتگی کاسه و لوله توالت ایرانی با دستگاه ژنراتور برقی و انواع فنر های بزرگ و کوچک بدون شکستگی کاسه و لوله.

گرفتگی چاه توالت ایرانی یک مشکل شایع و متداول میباشد. گرفتگی چاه توالت ایرانی به عوامل زیادی مربوط میشود، اما جای نگرانی نیست زیرا تیم لوله بازکنی یابازکن جاجرود آماده برای خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد که در کمترین زمان ممکن تمامی مشکلات شما را برطرف میکند

لوله بازکنی توالت فرنگی جاجرود

گرفتگی چاه توالت فرنگی مانند توالت های ایرانی یک مشکل رایج و حل شدنی میباشد که در این هنگام بهتر است خودتان دست به کار نشوید و اجازه دهید یک فرد حرفه ای مشکل را برطرف کند که میتوانید برای درخواست افراد حرفه ای با پشتیبانی تیم لوله 724جاجرود تماس بگیرید.

رفع گرفتگی کاسه و لوله توالت فرنگی نیاز به تخصص خاصی دارد که توسط سرویسکاران حرفه ای انجام میشود.

لوله بازکنی سینک ظرفشویی جاجرود

 سینک آشپزخانه زیرا که در این قسمت ممکن است باقی مانده های غذا و یا پوست میوه را بریزند که به مرور زمان و با ریختن اندکی زباله در آن باعث گرفتگی شود که در این هنگام میتوانید مشکل خود را به تیم حرفه ای لوله بازکنی جاجرود بسپارید که در کمترین زمان ممکن و با استفاده از دستگاه های به روز مشکل شما را برطرف میکنند.

لوله بازکنی سینک آشپزخانه باید به صورت کاملا بهداشتی انجام شود. که سرویسکاران ما این امر را به خوبی انجام میدهند.

لوله بازکنی ماشین لباسشویی جاجرود

چاه بازکنی ماشین لباسشویی زیر قیمت همکاران شبانه روزی و فوری با پایین ترین قیمت 15 دقیقه ای و با تخفیف ویژه

بازکردن گرفتگی لوله ماشین لباسشویی با استفاده از فنر های بهداشتی و جداگانه بدون خرابی و آسیب به لوله.

گرفتگی چاه خروجی آب ماشین لباسشویی یک مشکل متداول میباشد زیرا که ممکن است در هنگام شستشو لباس ها همراه با آنها مواردی مانند وسایل شخصی، دستمال کاغذی، مو و … به سمت چاه خروجی هدایت شوند که منجر به گرفتگی چاه و یا لوله ماشین لباسشویی شود. اما جای نگرانی نیست بلکه میتوانید با تیم پشتیبانی پیشگام لوله تماس حاصل بفرمایید.

لوله بازکنی حمام و وان

یکی دیگر از مشکلات گرفتگی چاه مربوط به حمام و وان میباشد که معمولا به خاطر وجود مو و یا دستمال کاغذی گرفتگی چاه رخ میدهد که جای نگرانی وجود ندارد زیرا تیم لوله 724جاجرود با افراد حرفه ای میتواند در کمترین زمان مشکل شما را برطرف کند

لوله بازکنی کفشوی حمام و وان حمام با فنر های بهداشتی بدون آسیب رساندن به وان و لوله  حمام به صورت تضمینی.

رفع گرفتگی لوله بازکنی پشت بام

رفع گرفتگی لوله های سخت  پشت بام و پارکینگ با انواع فنرها و دستگاه های قوی به صورت شبانه روزی.

لوله بازکنی بومهن 09101373162

در آوردن اشیا از چاه

ممکن است که به صورت اتفاقی هر جسمی از دستتان بی افتد و به داخل چاه برود حال امکان دارد آن جسم یکی از وسایل قیمتی شما باشد که باید از چاه خارج شود، طبیعتاً خودتان نمی توانید آن را از چاه خارج کنید به همین دلیل پیشنهاد ما به شما این است که در این هنگام با تیم پشتیبانی لوله724 جاجرود تماس بگیرید

بازکردن گرفتگی لوله ماشین لباسشویی با استفاده از فنر های بهداشتی و جداگانه بدون خرابی و آسیب به لوله.

تخلیه چاه

تخلیه چاه فاضلاب و سپتیک تانک با ماشین های بزرگ و کوچک توسط پمپ و مکنده به صورت شبانه روزی.

دلایل ترکیدگی لوله چیست؟

یکی از رایج ترین مشکلات ساختمان های امروزی و قدیمی ترکیدگی لوله آب است و معمولا این مشکل به جنس لوله بستگی دارد در ساختمان های قدیمی به دلیل پوسیدگی و از بین رفتن لوله این مشکل رخ می دهد ولی در برخی از ساختمان ها  سرما باعث ترکیدگی و دیگر مشکلات می شود، در این مقاله علت ترکیدگی لوله و روش های حل آن را ارائه می‌دهیم.

علت ترکیدگی لوله آب چیست؟

در زیر نقاط ضعف هر کدوم از لوله هارو توضیح میدیم:

لوله آب گالوانیزه یا آهنی لوله های پلاستیک فایده هایی مثل راحت بودن حمل و نقل و نصب اسون دارن و در مقابل معایبی مثل انبساط طولی زیاد (جریان آب گرم باعث افزایش سایز طولی میشه) و در سیستم های گرمایشی نفوذ اکسیژن که باعث فرسودگی و نهایتا منجر به ترکیدگی لوله میشه دارن.

لوله آب پلیکا
هر ساختمونی با گذشت زمان دچار نشست میشه و اگه لوله های پلیکا بکار رفته از جنس مرغوب نباشه بر اثر این نشست ها دچار شکستگی میشه. برای رفع گرفتگی لوله آب از جنس پلیکا از فنر مخصوص استفاده کنین.

آیا علت ترکیدگی لوله های ساختمان را می دانید؟

مشکل ترکیدگی لوله آب ، ترکیدگی لوله شوفاژ ، موتورخانه و فاضلاب جزء مشکلاتی است که هر از چندگاهی برای هر ساختمانی اتفاق می افتد.ممکن است این ساختمان ، قدیمی و یا حتی نوساز باشد.عوامل مختلفی باعث ترکیدگی لوله و نشت آب می شود که عمده دلائل آن به شرح زیر است:

حدیده کردن بیش از حد لوله فلزی توسط لوله کش که باعث نشت آب هنگام بالا رفتن فشار آب لوله های ساختمان می شود

انبساط و انقباض لوله های فلزی آب گرم مخصوصا در اتصالات لوله شوفاژ که باعث شل شدن اتصالات می شود

اتصالات نامناسب در لوله های پلیکا و چند لایه .

در اکثر مواقع محل دقیق ترکیدگی لوله مشخص نیست و فقط آثار نم و رطوبت و چکه آن ظاهر می شود.به راحتی می توان بوسیله دستگاه تشخیص ترکیدگی لوله محل دقیق نشت آب را یافت.

چگونه از ترکیدن لوله آب پیشگیری کنیم؟

اثرات مخرب ترکیدگی لوله آب بسیار ناراحت کننده و زیان‌آور است از این رو باید به فکر پیشگیری آن باشیم زیرا ترکیدگی لوله آن هم در سیستم اصلی لوله کشی ساختمان می‌تواند خسارت زیادی به دیوارها، سقف، نمای ساختمان و حتی وسایل شما وارد کند.

دیگر دلایل ترکیدگی لوله آب

  • ممکنه لوله کش، در محل اتصالات، اشتباه آب بندی کرده باشه و یا اصلا آب بندی نکرده باشه!
  • خراب شدن اجزای داخلی شیرآلات مانند آب بند، نشیمنگاه، واشرهای آب بندی و…
  • ترکیدگی لوله به علت عدم عایق کاری مناسب در فصل سرما و فشار زیاد سیال (مایع) درون لوله
  • انقباض و انبساط لوله های فلزی آب گرم؛ مخصوصا در اتصالات لوله شوفاژ که باعث شل شدن اتصالات میشه
  • مبلغ قبض آب بیشتر از ماه های قبل باشه
  • فشار آب دچار افت ناگهانی بشه
  • نم زدگی و طبله کردن کچ اتاق یا سقف

 

گرفتگی چاه به چه علت است؟

گرفتگی لوله فاضلاب جزء مسائلی است که ممکن است در هر زمان و هر ساختمانی اتفاق بیفتد. پر شدن چاه، بسته به عوامل مختلف ،در زمانهای مختلفی اتفاق می افتد. مثلا در چاه هایی که در قسمت های کوهستانی شهر باشند دارای کشش آب کمتری هستند و همین امر باعث پر شدن پیاپی چاه در چند سال می شود، در این مقاله در مورد گرفتگی چاه مطالبی را ارائه می‌دهیم.

دلایل گرفتگی چاه چیست؟

چه اتفاقی داخل لوله رخ می دهد که مسیر آب مسدود می شود؟ چه چیزی باعث گرفتگی لوله ها می شود؟ و چندین سوال دیگر که برای دریافت پاسخ آن لازم است این مطلب را تا انتها بخوانید تا برایتان روشن شود که چرا لوله فاضلاب می گیرد و چرا به لوله بازکنی و رفع گرفتگی لوله نیاز داریم.

معمولا چربی و موها باعت گرفنگی لوله می شود متاسفانه این مواد به لوله های فاضل آب و سیفون ها معمولا در ساختمان های قدیمی که اغلب از جنس چدن هستن , و نه پلاستیک , آسیب می رسانند و باعث پوسیدگی و سوراخ شدن لوله ها می شود به یاد داشته باشید برای باز کردن لوله ها حتما به یک لوله بازکنی مراجعه کنید

آموزش کار با دستگاه لوله بازکنی موتوژن (ارابه ای)

دستگاه لوله بازکنی موتوژن یا ارابه ای با قدرت بالای خود، توانایی رفع هرگونه گرفتگی را دارد. بسیاری از شرکت های لوله بازکنی از این دستگاه برای آسان تر شدن و سرعت بخشیدن به کار خود، استفاده می کنند. به عقیده ی آنها، این دستگاه می تواند کارشان را ضمانت کند تا در بازه زمانی بلند مدتی گرفتگی مجدد لوله ها اتفاق نیوفتد.

به این ترتیب شرکت های خدمات فنی و لوله بازکن ها برای افزایش کیفیت کار خود می توانند از این دستگاه استفاده کنند. تیم لوله بازکنی جاجرود نیز با استفاده از این دستگاه رفع گرفتگی لوله های فاضلاب را با ضمانت 100% انجام می دهد.

انواع کاربرد های دستگاه لوله بازکنی ارابه ای

از جمله عواملی که باعث شده اند این دستگاه حائز اهمیت باشد، کاربردهای گسترده ی آن می باشد. این کاربرد ها شامل موارد زیر می باشد:

  • رفع انسداد لوله فاضلاب حمام
  • سینک روشویی و ظرفشویی
  • توالت ها
  • چاه پارکینگ ها و حیاط ها
  • دیگر گرفتگی های شدید و بسیار سخت.

تخلیه چاه فوری جاجرود

در هر کجای جاجرود که هستید با ما تماس بگیرید، نزدیکترین اکیپ تخلیه چاه در کوتاه ترین زمان (کمتر از یک ساعت) خود را به محل شما می رساند و مشکل پر شدن چاه فاضلاب شما را رفع می کند.

اکیپهای تخلیه چاه خدمات فنی 724در مناطق مختلف شهر جاجرود مستقر هستند و بلافاصله پس از تماس شما جهت خدمات رسانی به محل اعزام می شوند و پس از تشخیص محل دهانه چاه بدون خرابی آن را تخلیه می کنند.

ما پس از تخلیه چاه بدون کثیف کاری دهانه را می پوشانیم و مثل روز اول تر و تمیز به شما تحویل می دهیم، چنانچه نیاز به لایروبی، تعمیر میل و طوقه چاه باشد آن را نیز با دریافت مبلغ کوچکی ترمیم می کنیم.

 

تخلیه چاه شبانه روزی

 

تلفن های تخلیه چاه شبانه روزی جاجرود در تمام ساعات شبانه روز به صورت (24 ساعته) و در هفت روز هفته آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد ، ما بدون تعطیلی حتی در تعطیلات رسمی خدمات تخلیه چاه شبانه روزی ارائه می کنیم.

 

تخلیه چاه و لوله بازکنی

اطمینان داشته باشید که قیمت پیشنهادی ما بهترین و منصفانه ترین قیمت است .

اطمینان داشته باشید بهترین و با تجربه ترین اکیپ را با بهترین تجهیزات و تانکر مجهر جهت تخلیه چاه و لوله بازکنی به محل شما اعزام خواهیم کرد .

اطمینان داشته باشید از لحظه تماس در سریع ترین زمان خود را به شما می رسانیم .

اطمینان داشته باشید در انتهای کار محل را تمیز تحویل می دهیم .

روش های خانگی جاجرود

گرفتگی لوله‌های آشپزخانه، حمام و دست‌شویی از مواردی است که همه ما با آن روبرو شده‌ایم. در بسیاری از موارد، بدون نیاز به متخصص و ابزار خاصی، با روش‌های خانگی که اینجا به شما آموزش می‌دهیم، می‌توانید گرفتگی لوله‌ها را از بین ببرید و لوله‌ها را باز کنید.

 

 نمک وسرکه این روش برای گرفتگی‌های لوله‌های حمام و ناشی از موهای زائد، مناسب هستند. بهترین موقع برای استفاده از این روش، شب و قبل از خواب است. یک سوم فنجان نمک و سرکه را به خوبی مخلوط کنید.نمک و سرکه به شدت واکنش داده، ظاهری شبیه به جوشیدن پیدا می‌کند.سریعاً و بدون مکث محلول سرکه و نمک را به یکباره درون لوله بریزید.محلول سرکه و نمک سریعاً با موارد زائد درون لوله واکنش می‌دهد و باعث ایجاد گاز می‌شود.تا صبح درون لوله آب نریزید و بگذارید محلول سرکه و نمک به کار حل کردن موارد زائد ادامه دهد. بهتر است صبح، قبل از هر کاری، یک کتری آب جوش درون لوله‌ها بریزید. بدین ترتیب، گرفتگی لوله‌ها در بسیاری از موارد به طور کامل از بین می‌روند.

فنر دستی

دستگاهی است ایمن و ساده که به راحتی در ابزار فروشی‌های محلی یافت می‌شود و کار با آن بسیار ساده است. کافی فنر را با کمک دست تا جای ممکن درون لوله فاضلاب فرو کنید، سپس با چرخاندن دسته آن، باعث چرخش فنر شده و گرفتگی‌های جزئی لوله را باز کنید.

مزایای فنر دستی:

سبک و ارزان استکاملاً بی‌خطر است.نیاز به مهارت خاصی ندارد.

معایب فنر دستی:

قدرت کم در برطرف گرفتن گرفتگی‌های شدیدخستگی ناشی از کار با آن.احتمال کثیف شدن دست و لباس و حتی محیط

نصب رادیاتور وشیرآلات جاجرود

یکی از رایج‌ ترین و متعدد ترین مدل‌های رادیاتور که به عنوان سیستم گرمایشی در بسیاری از ساختمان‌ ها کاربردی می باشد ، رادیاتور پنلی ایران رادیاتور می باشد. هزینه نصب رادیاتور پنلی با توجه به این که کار چندان پیچیده‌ای نمی باشد، به طور معمول هزینه کمتری دارد که به عوامل مختلف و گوناگونی نیز ارتباط دارد . به علاوه در صورتی به انجام کارهای فنی علاقه دارید و قصد دارید تا  نصب پکیج ایران رادیاتور منزلتان را خودتان انجام بدهید، می توانید تا انتها با ما همراه باشید.

52-4-1

مشخصات رادیاتور پنلی ایران رادیاتور ۶۰

رادیاتور پنلی ایران رادیاتور ۶۰ سانت طولی برابر با ۶۰ سانت، ارتفاعی معادل ۵۵ سانتی متری دارد. ضمن اینکه  عمق پنل این رادیاتور پانلی ۱۰ سانتی متر است . رادیاتورهای ایران رادیاتور در سایزهایی به طول ۶۰ الی ۱۸۰ سانت و با آکس های ۵۵،۵۰،۳۵ در بازار موجود  هستند.

رادیاتور پنلی برند ایران رادیاتور دارای  مقاومت بالایی در برابر رطوبت و پوسیدگی می باشد . ضمن اینکه  این رادیاتور در اتاق های مخصوص، تحت فشار 9 bar قرار می گیرد. این رادیاتور از گارانتی ۱۰ ساله برخوردار می باشد.

در ساخت رادیاتور پنلی ایران رادیاتور از فولاد استفاده شده است. سطوح خارجی رادیاتور پنلی بوتان  با رنگ اپوکسی سفید، رنگ می شود.

توصیه می شود برای نصب رادیاتور ایران رادیاتور روی دیوار، مقاومت و توان دیوار بررسی شود. اگر دیوار مقاومت بالایی نداشت، از پایه های زمینی برای نصب این رادیاتور پنلی بوتان استفاده نمایید.

نصب رادیاتور پنلی ایران رادیاتور

نصب رادیاتور شوفاژ معمولا بعد پس از پایان عملیات ساختمانی  و همراه با نصب شیرالات صورت می گیرد . برای براورد تعداد رادیاتورهای محیط ,متراژ زیربنا , آب و هوای منطقه و سیستم گرمایشی از پارامترهای تاثیرگذار می باشند.

اما علاوه بر تعداد و طول رادیاتور پارامتر مهمی که برای مشخص کردن اندازه و تعداد رادیاتورها تاثیرگذار هست  , فاکتور موثر , ضریب حرارتی رادیاتور بسیار حائز اهمیت می باشد  , که در برندهای و مدل های مختلف رادیاتور شوفاژ متفاوت می باشند .

معمولا کارخانجات مختلف همراه با رادیاتور کاتالوگی در دسترس قرار می دهند  و یا حداقل می توانید از فروشنده سوال کنید و یا با یک سرچ ساده از اینترنت این ضریب حرارتی را بدست آورید .

در حال حاضر بیشتر از دو مدل پره ای و پنلی یا متری برای نصب رادیاتور در منازل بهره برداری می گردد  که بستگی به مارک رادیاتور و مدل آن بازدهی حرارتی آن ها دارای تفاوت هایی هستند.

  • ضریب حرارتی هر پره رادیاتور کال 500 یا صادراتی ایران رادیاتور 152 کیلو کالری .
  • ضریب حرارتی هر پره رادیاتور ترمو کالر 500 سایز 3 ایران رادیاتور 126 کیلو کالری .
  • ضریب حرارتی هر متر رادیاتور پنلی فولادی 500  ایران رادیاتور   1650 کیلو کالری .

به طور معمول موتورخانه و پکیج های شوفاژ دیواری و زمینی مولد های حرارتی به شمار می روند  که در نصب شوفاژها از نیازهای اولیه هستند . وجود یک لوله کشی رفت و برگشت از پکیج یا موتورخانه به سمت رادیاتورهای توسط یک لوله اصلی و انشعابات آن نیز از ضروریات نصب شوفاژ رادیاتوری محسوب می شود .

راهنمای انتخاب و خرید رادیاتور پنلی ایران رادیاتور

رادیاتور پنلی ایران رادیاتور محصول جدیدی به شمار یم رود  که مطابق با استانداردهای روز دنیا بتازگی تولید و به بازار عرضه شده است. اشغال فضای کم (ابعاد مناسب) ، طراحی زیبا، سبکی و… مهمترین ویژگی هایی می باشد  که باعث شده این رادیاتور در زمره محبوب ترین رادیاتور های گرمایشی قرار داشته باشد. ضمن اینکه تست فشار رادیاتور ایران رادیاتور 9 بار بوده و از گارانتی 10 ساله  برحوردار ‌ باشد.
همچنین  ظرفیت حرارتی پنل 120 سانتی متری رادیاتور 1980 کیلوکالری بر ساعت است. ضمن اینکه جنس پنل از فولاد بوده و پوشش سطح آن رنگ اپوکسی می باشد.

ویژگی های رادیاتور پنلی ایران رادیاتور 

  1. تنوع در اندازه‌ها و مدل‌های مختلف
  2. مقاوم در برابر ضربه و زنگ خوردگی
  3. اینرادیاتور پنلی قابلیت نصب انواع شیر ترموستات را دارا می‌باشد.
  4. گارانتی 10 ساله گروه صنعتی ایران رادیاتور

nsb-radyatwr-pnly-dr-7-qdm

 اندازه رادیاتور پنلی و پره ای

تولید رادیاتورهای پنلی در طول 60 ,80 , 120,100 ,140 و 160 سانتیمتر انجام می گیرد.

رادیاتورهای پره ای هم در تعداد پره های 5 ,7 ,10 و 20 پره به بازار ارائه می گردد  . عرض پره های رادیاترادیاتور مولا 5 ,  6 سانتی یا  8 CM می باشند .

آکس یا فاصله بین دو لوله رفت و برگشت رادیاترادیاتور معمول  50 سانتی متر می باشد , ولیکن بعضی از برندهای رادیاترادیاتور در آکس های 35 و 60 نیز رادیاترادیاتور می گردد.

 نکات مهم در نصب رادیاتور شوفاژ

در جهت  بالا بردن  راندمان رادیاترادیاتور بدون شیب و کاملا تراز نصب می گردد. بهتر است تا جایی که ممکن است  رادیاترادیاتور نی نصب گردد  که فضای اطراف رادیاترادیاتور شد, تا گردش هوا و تبادل بهتر صورت گیرد . از آجا که سردترین نقاط هر اتاق در مجاورت پنجره ها قرار دارد , نصب رادیاترادیاتور در و پنجره بهترین جای می باشد زیرا گرما به بهترین نحوه ممکن پخش می گردد.

نصب رادیاترادیاتور له 8 تا 12 سانتی متری کف زمین بهتر فاصله ممکن از نظر گردش هوا و گرمای رادیاترادیاتور د . بهره مندی  از شیر ترموستاتیک باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و کنترل بهینه دمای محیط می شود. شیر هواگیری اتوماتیک نیز می تواند منجر به  هواگیری خودکار رادیاترادیاتور  و امکان نشت آب به اطراف را در هنگام هواگیری دستی کاهش می دهد.

تمیز کردن رادیاتورها به شکل مرتب می تواند از کثیف شدن پرده, سقف و پرده کم کرده و بهره وری رادیاترادیاتور ایش دهد.

2pni

هزینه نصب رادیاتور پنلی

ضمن اینکه  تعداد رادیاتورهایی که قصد نصب آن را دارید نیز با هزینه نهایی  شما ارتباط دارد. معمولا برایاین موضوع را نیز در نظر داشته باشید که ممکن است طریقه نصب رادیاتور پنلی ایساتیس با طریقه نصب رادیاتور پنلی تاش متفاوت باشد و همین موضوع روی هزینه شما تاثیر بگذارد. سایز و اندازه رادیاتور، همچنین برند و شرایطی که شما دارید معمولا روی هزینه‌ها تاثیر به سزایی دارد. حال اگر لوله‌کشی رادیاترادیاتور ق‌کاری لوله‌ها هم در کار باشد که باید هزینه‌ای جداگانه نیز برای این بخش‌ها در نظر بگیرید.

 

 

بهترين روش نصب شيرآلات تماس با نصابی با تجربه و قابل اطمينان است، اما اگر لوازم مورد نياز برای نصب شير در دسترس شما باشد و همه چيز خوب پيش برود، نصب شيرآلات کار سختی نيست.

در اين مقاله، آموزش نصب شيرآلات

 

اولین مرحله در نصب هر نوع شیر روشویی و ظرفشویی تخلیه رسوبات احتمالی موجود در لوله کشی است تا بعداً باعث کم فشار شدن جریان آب نشوند. برای انجام این کار شير اصلی آب را قطع نماييد. سپس درپوش های لوله کشی آب سرد و گرم را باز کنيد و جريان آب را به صورت لحظه ای برقرار نماييد. .

سپس شيرهای پيسوار را پس از پيچيدن نوار تفلون در محل اتصال مربوط ببنديد و شير اصلی آب را باز کنيد.

آموزش نصب شيرآلات روشويی و شيرآلات ظرفشويی

 

    1. شيلنگ های آب سرد و گرم (شیلنگ های پیسوار) موجود در جعبه را در زير شير، ابتدا با کمک دست و سپس با آچار کمی محکم نماييد.

تذکر: برای بستن شيلنگ ها در زير شير نيازی به استفاده از نوار تفلون نيست.

    1. پيچ زير بند موجود در جعبه را در محل مربوط در زير شير ببنديد.
    2. اورينگ مربوط به کف شير (شير روشويی و يا شير ظرفشويی) را در جای خود قرار دهيد.
    3. سپس شيلنگ ها را از سوراخ نصب روشويی يا سينک عبور داده و مهره زير بند را بعد از قرار دادن واشر و متعلقات مربوطه با دست يا آچار مخصوص مهره زيربند تا حدی محکم کنيد که شير در جای خود ثابت شود.

تذکر: بستن قطعه پلاستيکی مثلثی برای تثبيت بهتر شير ظرفشويی بر روی سينک لازم است.

نصب شيرآلات - نصب شير روشويی - نصب شير ظرفشويی

5. شيلنگ های آب سرد و گرم متصل به شير را ابتدا با دست و سپس با آچار فرانسه بر روی شير پيسوار محکم نماييد.

تذکر:  رعايت نکردن اين مورد باعث باز شدن شلنگ از زير شير و خرابی می شود.

6. جريان آب را از طريق شيرهای پيسوار برای آزمون نشتی اتصالات و اطمينان از صحيح بودن عمليات نصب برقرار کنيد.

با استفاده از نصب آسان می توان با لوازم کمتر و با دست شير را در جا خود محکم نمود.

برای کسانی که شيرآلات اهرمی با قابليت نصب آسان خريداری نموده اند، مرحله 3 نصب به صورت زير می باشد.

3- اورينگ مربوط به کف شير را در جای خود قرار دهيد. د.

نصب آسان شيرآلات چيست؟

نصب آسان به ويژه برای تاسيسات کاران، نصاب ها و کسانی اهميت دارد که خودشان تمايل به نصب سريع شيرآلات در منزل دارند.

نصب شيرآلات روشويی - نصب شيرآلات ظرفشويی

در اين صورت افرادي با حداقل دانش فنی و با استفاده از دست به جای آچار نيز می توانند شيرآلات بهداشتی خود را شخصاً نصب نمايند.هنگام خريد شيرآلات از وبسايت شيرآلات کاويان، در بخش اطلاعات فنی، از وجود امکان نصب آسان در محصول مورد نظر خود اطلاع حاصل نماييد.

راهنمای مراحل نصب شیر ظرفشویی شلنگدار (شاوری)

در صورت نیاز می توانید از آچار استفاده نمایید.

2. اورینگ آب بندی را در شیار کف شیر قرار دهید و شیلنگ ها را از سوراخ نصب سینک عبور دهید تا شیر در محل نصب مناسب خود قرار گیرد.

3 قسمت انتهای شیلنگ شاوری را بدون استفاده از نوار تفلون، به لوله بلند زیر شیر متصل و با آچار سفت کنید.

راهنمای مراحل نصب شیر ظرفشویی شلنگدار (شاوری

 

6. شیلنگ های آب سرد و گرم (که قبلاَ در زیر شیر ظرفشویی شاوری نصب کرده اید) را ابتدا با دست و سپس با آچار بر روی شیر پیسوار محکم کنید. دقت کنید تا از پیچ و تاب خوردگی شیلنگ ها جلوگیری کنید تا بعدا در اثر فشار از جای خود در نیایند.

7. جهت اطمینان از نصب صحیح شیر ظرفشویی شاوری خود، جریان آب را از شیر پیسوار برقرار و عدم نشتی را چک کنید.

در صورت نياز به آموزش نصب شیرآلات دوش و توالت، مقاله راهنمای نصب شير توالت و دوش را بخوانيد.

لوله کشی جاجرود چیست؟

انواع لوله کشی

 

البته لوله کشی‌های مربوط به آب و فاضلاب تفاوت‌هایی بنیادین دارند هر کدام نیاز به تخصصی ویژه دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. در ادامه به تفصیل به‌صورت جداگانه به لوله‌کشی‌های آب و فاضلاب خواهیم پرداخت.

 

لوله‌کشی توکار:

این لوله‌کشی

توکار، لوله‌ها در  داخل بنا تعبیه می‌شود. یعنی لوله‌ها ازدرون یوار، سقف یا کف

ساختمان عبور کرده و با مصالحی چون سیمان، بتن یا گچ پوشانده می‌شوند که هم لوله‌ها

را از دید مخفی کرده و بر زیبایی بنا می‌افزاید و هم از لوله‌ها در مقابل صدمات

ناشی از فشار و ضربه محافظت می‌کند.

همین امر باعث شده،

لوله‌کشی توکار در اماکن مسکونی، ادای، تجاری پرکاربرد باشد و تقریباً همه‌جا از

این روش استفاده شود.

البته لوله‌کشی توکار معایبی نیز دارد. به‌طور مثال، در صورت نشتی لوله‌کشی توکار، تعویض لوله‌ها و رفع نشتی‌ها مستلزم تخریب بنا است. البته متخصصان لوله‌کشی و لوله‌بازکنی، با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته، محل نشتی را با دقت مشخص کرده و با کمترین تخریب و تحمیل کمترین هزینه، اقدام به رفع نشتی لوله‌های توکار می‌نمایند

افزایش یا کاهش انشعابات، و رفع اشکالات لوله‌کشی اولیه مستلزم تخریب بنا و هزینه‌های به نسبت بیشتری است. به همین سبب باید در ابتدا، یک متخصص کارآزموده لوله‌کشی را انجام دهد تا از هزینه‌های بعدی جلوگیری شود. در ادامه در مورد ویژگی‌های یک لوله‌کشی استاندارد و حرفه‌ای بیشتر توضیح خواهیم داد..

مزایا و معایب لوله‌کشی توکار را می‌توان به‌طور خلاصه، به صورت زیر بیان کرد:

مزایا:

۱. پنهان بودن لوله‌ها و زیبایی محیط

۲. محافظت از لوله‌ها در مقابل ضربه و

فشار

معایب:

۱. عیب‌یابی دشوار و تخصصی

۲. دشواری و پرهزینه بودن تعویض لوله‌ها

۳. تخریب بیشتر بنا در صورت نشتی

۴. دشواری رفع اشکالات لوله‌کشی اولیه.

۵. دشواری افزایش یا کاهش انشعابات.

لوله‌کشی روکار:

در لوله‌کشی روکار، لوله‌ها روی دیوار، کف یا زیر سقف تعبیه می‌شوند. هرچند در این روش، لوله‌ها هموارده دیده شده و ممکن است به زیبایی محیط صدمه بزند، اما لوله‌کشی روکار نیز مزایایی دارد که گاهی اوقات استفاده از آن توصیه می‌شود.

به‌طور انجام تعمیرات، رفع نشتی و حتی تعویض لوله‌های توکار، به نسبت راحت بوده و نیازی به تحریب بنا ندارد. حتی کاهش یا افزایش انشعابات نیز کاری به نسبت کم هزینه است. (به نسبت روش توکار)

در بسیاری از ساختمان‌ها، پس از تکمیل ساختمان، و حتی بعد از سالها استفاده از آنها، ممکن است نیازی بر کاهش یا افزایش انشعابات ایجاد شود. در این صورت، معمولاً به علت راحتی و کم‌هزینه‌تر بودن لوله‌کشی روکار، از آن استفاده می‌شود.

بدین ترتیب می‌توان مزایا لوله‌کشی روکار را به صورت زیر برشمرد:

مزایا:

۱. نشتی‌یابی بسیار ساده و راحت

۲.تعویض راحت‌تر و ارزان‌تر لوله‌ها

۳. راحتی و ارزانی رفع نشتی

معایب:

۱. عیب‌یابی دشوار و تخصصی

۲. دشواری و پرهزینه بودن تعویض لوله‌ها

۳. تخریب بیشتر بنا در صورت نشتی

لوله فولادی

پرکاربردترین نوع لوله در لوله‌کشی ساختمان است. به دو روش بدون درز و جوشی استفاده می‌شوند.

لوله گالوانیزه

لوله‌ای است فلزی که با یک لایه از عنصر روی پوشش داده شده است. به پوشش لوله با عنصر لوی گالوانیزه‌کردن می‌گویند.لوله‌های گالوانیزه، چون از جنس فلز هستند، در مقابل ضربه و شکستگی مقاومت خوبی دارند.

لایه پوششی از جنس روی، دوام لوله گالوانیزه در مقابل ساییدگی و فرسایش را افزایش داده است.

به عبت گران بودن لوله گالوانیزه، معمولاً از لوله گالوانیزه برای لوله‌کشی در حجم کم استفاده می‌شود.

لوله مسی

مقاومت بالایی در برابر تغییرات آنی دمای آب داشته و در انتقال آب گرم و سرد (رفت و برگشت) در پکیج، شوفاژ، و سیستم‌های تهویه هوا کاربرد دارد.

لوله مقاومت خوبی در مقابل رسوب دارد و به سختی رسوب می‌گیرد.

لوله پلی اتیلن

نوعی لوله پلاستیکی است که علاوه بر تحمل بالای فشار سیالات از دوام بالایی برخوردار است.

کاربردها:

سیستم گرمایشی (شوفاژ و پکیج)

توزیع آب گرم و سرد ساختمان

شبکه فاضلاب

امروزه بیشترین کاربرد را در بین لوله‌های ساختمانی، لوله پلی‌اتیلن دارد.

این لوله‌های در مقابل اشعه ماورای بنفش نور آفتاب ضعیف هستند. حتی در هنگام حمل نیز بهتر است نوز آفتاب در زمان طولانی به آن‌ها نتابد.

این لوله‌های در مقابل موش‌خوردگی ضعیف هستند و موش‌ها می‌توانند با دندان‌های تیز خود به این لوله‌های آسیب زده و حتی در مورادی که برای لوله‌های فاضلاب استفاده شده باشند، ممکن است این لوله‌ها امکان ورود موش به داخل ساختمان را فراهم کنند. برای جلوگیری از موش خوردگی می‌توان در مسیر عبور لوله سوراخ‌های ایجاد کرده و داخل آن‌ها از غلاف فلنج‌دار فلزی استفاده نمود. همچنین می‌توان از دیگر مصالح مقاوم در برابر موش‌خوردگی نیز استفاده کرد.

لوله PVC

این لوله‌ها در مقابل حرارت و اشتعال مقاوم هستند.

اما در مقابل یخ‌زدگی و ترکیدگی در اثر یخ زدن آب

درون آن‌ها بسیار ضعیف می‌باشند.

از عایق‌بندی جهت محافظت از سرما و یخ‌زدگی باید استفاده شود.

لوله پلیکا

لوله‌های PVC و U-PVC  را معمولاً لوله پلیکا می‌گویند.

لوله پلیکا در مقابل خوردگی و ضرفه مقاوم  بوده و ضد حریق می‌باشد.

بیشترین مصرف لوله پلیکا در شبکه فاضلاب است.

لوله ۵ لایه

از ۵ لایه مقاوم تشکیل شده.

دو لایه پلیمری، یک لایه عایق و دو لایه چسب قوی

رسوب کمتری می‌گیرد

در سیستم گرمایش از کف و شوفاژ و رادیاتور بهترین گزینه است.

انواع روش‌های اتصال لوله

اتصالات پیچ‌دار؛

لوله‌ها از درون و بیرون رزوه خورده و مانند پیچ و مهره درون هم می‌پیچند و محکم می‌شوند.

اتصالات فلنجی:

در انتهای هر لوله یک صفحه وجود دارد که لوله‌ها با پیچ شدن این صفحات به یکدیگر، به هم متصل می‌شوند.

به راحتی قطعات لوله از هم جدا شده و قابل تعویض هستند.

برای جلوگیری از نشت آب، بین دو صفحه از واشر استفاده می‌شود. خرابی واشر می‌تواند باعث نشتی آب شود.

اتصالات جوشی:

لوله‌ها و اتصالات به‌صورت مستقیم به هم جوش داده می‌شوند.

بیشترین کاربرد این نوع اتصال در لوله‌کشی گاز ساختمان است.

الزامات لوله کشی

نباید سیستم لوله‌کشی به‌گونه‌ای باشد که لوله و اتصالات وزن زیادی را به سیستم تحمیل کند.

تکیه‌گاه لوله باید به‌گونه‌ای باشد که از افتادگی لوله‌ها جلوگیری کند و در عین حال اجازه حرکت آزادانه لوله برای پاسخ به انقباض و انبساط طبیعی فراهم شود.

در صورتی که لوله‌کشی نیاز به تخلیه مداوم بخار دارد (مانند لوله‌کشی فاضلاب)، نقاط مناسب در آن درنظر گرفته شود.

برای لوله‌ها عایق مناسب درنظر گرفته شود تا از ضربه، خوردگی و فرسایش در امان باشند.

عایق لوله‌کشی

در مواردی که لوله‌کشی برای انتقال موادی با ختلاف دمای زیاد نسبت به محیط به‌کار می‌روند، مانند انتقال آب گرم در سیستم گرمایشی، از اتلاف انرژی جلوگیری کرده و لوله‌ها را در مقابل  آسیب‌های محیطی نیز حفظ می‌کند.

ویژگی‌های عایق مناسب:

۱. عایق حرارتی و جلوگیری از اتلاف انرژی

۲. عمر طولانی

۳. ضد باکتری و ویروس

۴. سهولت نصب و کاربری آسان

۵. توانایی حفظ شکل و خاصیت هنگام تماس با آب

روش های لوله کشی آب

۱. لوله‌کشی سنتی

در این روش لوله‌های آب وارد ساختمان شده و هر جا که لازم باشد از آن انشعاب گرفته می‌شود.

در لوله‌کشی سنتی، معمولاً از لوله‌های فولادی استفاده می‌شود که وزن زیادی دارند.

۲. لوله‌کشی انشعابی

در این روش انشعاب هر واحد از رایزر اصلی گرفته شده و بین لوله آب سرد و گرم هم تفاوتی وجود ندارد. این شیوه لوله‌کشی با استفاده از لوله‌های پلاستیکی نیز قابل اجرا است.

۳. لوله‌کشی کلکتوری

این روش بیشتر برای ساختمان‌هایی با تعداد واحدهای زیاد به کار می‌رود.

در این روش، لوله‌های یا به‌صورت تو کار و یا به صورت زیرسقفی تا واحد‌ها اجرا می‌شوند.

در این روش حداقل به دو کالکتور، یکی برای آب گرم و یکی برای آب سرد نیاز است. مگر اینکه آب گرم هر واحد درون خودش و با استفاده از سیستم گرمایشی اختصاصی فراهم می‌شده باشد.

در صورتی که ساختمان دارای سیستم گرمایش یا سرمایش متمرکز باشد، برای هر یک به کالکتور‌های جداگانه نیاز داریم.

داکت کشی

معمولاً برای پوشاندنکل سطح لوله های روکار از قاب‌های مخصوص لوله استفاده می‌شود

روش‌های لوله‌کشی فاضلاب

۱. روش سنتی

این روش در ساختمان‌های قدیمی استفاده می‌شود. در اینر وش بعد از کارگذاری لوله‌های فاضلاب و سیفون‌های مربوطه، لوله‌کشی را زیر مصالح ساختمانی رفن می‌کنند.

هزینه اجرای این روش پایین بوده ولی اگر سیستم دچار مشکل شود، هزینه‌های کندن و تعمیرات زیاد خواهد بود.

۲. روش زیرسقفی:

در این روش لوله‌های در زیر سقف طبقه پایین قرار داده می‌شوند.

در این روش، لوله‌های تخت فشار نیستند و امکان دسترسی و تعمیر آن بسیار آسانتر از روش سنتی است.

لوله‌کشی آب

اگر به‌صورت اصولی اجرا نشود، خسارات جبران ناپذیری به دنبال دارد و گاهی اصلا نمی‌توان از تبعات لوله‌کشی غیراصولی اولیه خلاص شد.

نوعی لوله‌کشی است، مخصوص رساندن آب گرم به محل مصرف.

لوله‌ها باید در مقابل تغییرات دمایی و بخصوص در مقابل دمای بالا مقاوم باشند و تغییر شکل ندهند یا گرما در گذر زمان، منجر به افت کیفیت مواد لوله‌ها نشود.

لوله‌کشی فاضلاب:

به سیستم خارج کردن آبهای مصرف شده در ساختمان، لوله‌کشی فاضلاب گفته می‌شود.

جنس لوله‌ها میزان رسوب پذیری آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

تراز بودن و شیب مناسب برای جریان راحت فاضلاب از اهمیت زیادی برخوردار است. در صورتی که شیب‌بندی فاضلاب اصولی و درست نباشد، انباشت فاضلاب باعث رسوب و گرفتی شده و این مشکل ممکن است هیچ‌گاه برطرف نشود. مگر با صرف هزینه‌های بالای لوله‌کشی مجدد سیستم فاضلاب.

لوله‌کشی فاضلاب

به سیستم خارج کردن آبهای مصرف شده در ساختمان، لوله‌کشی فاضلاب گفته می‌شود.

جنس لوله‌ها میزان رسوب پذیری آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

تراز بودن و شیب مناسب برای جریان راحت فاضلاب از اهمیت زیادی برخوردار است. در صورتی که شیب‌بندی فاضلاب اصولی و درست نباشد، انباشت فاضلاب باعث رسوب و گرفتی شده و این مشکل ممکن است هیچ‌گاه برطرف نشود. مگر با صرف هزینه‌های بالای لوله‌کشی مجدد سیستم فاضلاب.

آسیب‌های لوله‌های توکار

یخ‌زدگی:

لوله‌های توکار خارج از ساختمان که با عمق کمی کار شده‌اند، در زمستان‌های سرد و در یخبندان، با تهدید یخ زدگی و ترکیدگی مواجه هستند.

در صورت عدم امکان کار کردن لوله‌ها در عمق زیاد، باید از عایق‌های حرارتی مناسب استفاده کرد

جهت تماس باسرویسکار